Bio met korting! Doet u mee?

Wilt u (meer) biologische producten gaan gebruiken? Maar hikt u tegen de prijs aan?
Dan hebben wij mogelijk goed nieuws voor u!

Bio om te delen…
Als kleine, net gestarte onderneming kunnen wij sinds kort tegen voordelige prijzen inkopen bij een biologische groothandel. Het voordeel dat de groothandel ons biedt, willen we graag met u delen!
Wij overwegen om ons assortiment uit te breiden met een groot aantal andere biologische producten die we met aantrekkelijke kortingen willen aanbieden (tot wel 10% goedkoper dan de ‘normale’ winkel- of adviesverkoopprijs).


Voor wie…
Woont u in de gemeente Midden-Drenthe, de gemeente Coevorden of in de plaatsen Assen of Emmen? En voelt u ervoor om mee te profiteren? Laat het ons dan – geheel vrijblijvend –  weten. Dat kunt u doen door uw naam en e-mail adres of telefoonnummer via het formulier onderaan deze pagina aan ons door te geven. Zodra wij weten of onze plannen doorgaan, krijgt u dat van ons te horen.  Verder doen wij niets met uw gegevens!

Een blik op het assortiment…
Op de site van de biologische groothandel  vindt u het assortiment en de daarbij behorende adviesverkoopprijzen. In die prijzen zijn de kortingen die wij u willen bieden niet verwerkt!

———————————————————————————————————————————–

JA, HOUD MIJ OP DE HOOGTE VAN BIO MET KORTING!!!

Lees voordat u begint met het invullen van het formulier onze privacyverklaring.